Over ons

Wat doet Dadero Internet Marketing Solutions?

Dadero is een online internet marketing bedrijf dat zich bezig houdt met het promoten van websites, doormiddel van Zoekmachine optimalisatie, email marketing en social media marketing. Eveneens bouwt Dadero representatieve websites voor onze partners die zowel B2B als B2C actief zijn.

Een missie met een duidelijke ambitie
Dadero Internet Marketing begeeft zich in een markt, die erg veranderlijk is en aan grote groei onderhevig is. Na de start van het bedrijf in het najaar van 2010 is er een duidelijk doel gesteld, namelijk om door te groeien naar ‘De online marketing partner van het Zuiden’.

Ruimte voor groei
Het bedrijfsleven is zich bewust van de noodzaak om aanwezig te zijn in de online wereld. Er is echter nog volop ruimte voor verbetering. Wij laten ondernemers dan ook graag zien waar de kansen liggen voor het bedrijf, of de organisatie.

Onze visie
Wij willen een online marketingbureau zijn dat bekend staat om zijn transparantie en resultaatgerichte werkwijze. Waarin wij onze partners begeleiden, opleiden en instrueren zodat zij grip krijgen op hun eigen internet marketing vraagstukken.